Percussion Unlimited slaat een nieuwe weg in. Om meer mensen de kans te bieden indoor percussion te beleven, repeteert de WGI- en CGN-kampioen van 2017 vanaf dit jaar alleen nog maar van oktober tot eind maart.

PU kiest vanaf het nieuwe seizoen volledig voor het Amerikaanse model: als het show- en taptoeseizoen voorbij is, kun je bij de indoor percussion unit vaardigheden bijschaven en nog beter worden. 

Percussion Unlimited stond bekend als een indoor percussion unit welke altijd een keer per drie weken repeteerde, het hele jaar door. Soms trad de unit nog op in het voorjaar, of in het najaar. Maar, na veel succesvolle jaren is besloten om de volledige focus te leggen op dat waar we goed in zijn: winter percussion. 

Die keuze betekent dat de unit alleen in de periode dat indoor percussion leeft, er maximaal voor zal gaan. Op deze manier geven ze muzikanten die ook nog bij een andere vereniging willen blijven spelen, de kans om indoor percussion op het hoogste niveau te kunnen beoefenen.

De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn al begonnen, en de eerste repetitie staat gepland voor medio oktober: zaterdag 14 en zondag 15 oktober 2017 ben je van harte welkom in haar repetitielocatie in Gorinchem! 

Op de site van Percussion Unlimited kun je alle details vinden in de agenda en voor vragen kun je de unit mailen