Jong Jubal bestaat in 2017 85 jaar, en dat wordt natuurlijk gevierd! Ze geven een jubileumfeest, en wat voor een! Want wat is leuker dan haar jubileum vieren samen met Jong Beatrix, Johan Friso en Jong-Holland Junioren?

Op zaterdag 1 juli zullen alle jeugdkorpsen afreizen naar Dordrecht, waar het jubileumfeest zal plaatsvinden. ’s Ochtends zal er een gezamenlijk nummer worden ingestudeerd, welke aan het eind van de ochtend te horen zal worden gebracht. Stelt u zich eens voor hoe gaaf dat zal zijn, de volledige ‘junior class’ tegelijk in actie! De dag zal worden voortgezet met een gezamenlijke lunch, waarna er een sport- en spelmiddag zal plaatsvinden.

Enkele maanden geleden werden alle jeugdkorpsen via een video uitgenodigd voor dit bijzondere feest. Niet veel later mocht Jong Jubal drie enthousiaste reacties ontvangen! De voorbereidingen zijn vervolgens van start gegaan door de speciaal hiervoor in het leven geroepen Jong Jubal Jubileumcommissie. Het is alweer jaren geleden dat een dergelijke samenwerking tussen deze jeugdkorpsen heeft plaatsgevonden. Door samen aan deze dag deel te nemen, hoopt de organisatie veel nieuwe vriendschappen te creëren en bovenal iedereen een onvergetelijke ervaring mee te geven!

In de komende maanden zullen er meer details bekend worden gemaakt. Noteer 1 juli vast in uw agenda, want de organisatie ziet u graag tegemoet op het 85-jarig verjaardagsfeest van Jong Jubal!