Drum Corps Europe heeft vandaag de deelnemers van DCE Championships 2017 bekend gemaakt. 21 korpsen uit vijf landen staan op deze lijst.

Vijf korpsen nemen deel in de Junior Class en zestien in de Premier Class. Aangezien het maximaal aantal deelnemers aan het evenement 22 is, blijft er nog een plaats over voor registratie.

Rob Beeren van Drum Corps Europe zegt: "Het management van DCE is blij dat de volledige top 5 van de Junior class en bijna de hele top 10 van de Premier Class wederom deelneemt. Daarnaast zien we een aantal nieuwe deelnemers en neemt Beatrix' weer deel aan de competitie. Daarnaast zijn we ook blij dat Hearliner weer terug is, na een explosie en brand in haar clubgebouw twee jaar geleden."

Beatrix is een van de zeven wild card deelnemers, naast Beeches Performance Ensemble, Blue Diamonds Drum & Bugle Corps, Heartliner, Inbhear Mor Performance Ensemble, Revolution en The Vikings. The DCE Championships vindt plaats op zaterdag 30 september 2017 in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade. De kaartverkoop start zoals elk jaar op 1 mei 2017.

De volledige lijst met deelnemers:

Junior Class:
Diamond Cadets (DE)
Jong Beatrix (NL)
Jong Jubal (NL)
Johan Friso (NL)
Jong-Holland Junioren (NL)


Premier Class:
Beatrix (NL)
Beeches Performance Ensemble (UK)
Blue Diamonds (DE)
Cadence (UK)
Heartliner (DE)
Inbhear Mor Performance Ensemble (IE)
Jubal (NL)
Juliana (NL)
Kidsgrove Scouts (UK)
Revolution (UK)
Spirit of 52 (DE)
Starriders (DE)
The Company Performance Ensemble (UK)
Unity (IT)
Vikings Drum Corps (IE)
Wölper Löwen (DE)