Bestuursleden Hans Wansink en Marco Janssen verlaten het bestuur van Drum Corps Europe. Beiden waren vele jaren actief binnen de organisatie.

Bestuursleden Hans Wansink en Marco Janssen verlaten het bestuur van Drum Corps Europe. Beiden waren vele jaren actief binnen de organisatie.

Marco Janssen is mede-oprichter van Drum Corps Europe in 2000 en is sindsdien secretaris. Hans Wansink kwam de Europese drum corps organisatie in 2004 versterken als penningmeester. Beiden hebben besloten om een punt achter hun drum corps carrière te zetten. "Met een gezin, eigen zaak en DCE blijkt het steeds lastiger te worden om mijn tijd te verdelen", erkent Janssen. "Nu de zaak steeds meer tijd vergt kan ik het helaas niet meer combineren. Ik neem met pijn in mijn hart afscheid, want DCE is een geweldige club met fantastische mensen met wie ik met ongelofelijk veel plezier samen heb gewerkt."

"Ik ben blij deel uit te hebben mogen maken van een organisatie die de drum corps activiteit weer op de kaart heeft gezet in Nederland en Europa", aldus bestuurscollega Wansink. "Desondanks vond ik het tijd om op dit moment te stoppen, hoewel ik nog wel de komende tijd druk ben om zaken af te ronden, De no-nonsens mentaliteit binnen het bestuur heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Dit is één van de sterke punten van de organisatie."

Het bestuur van DCE bedankt Hans en Marco voor al het werk en de tijd die ze aan de organisatie hebben willen besteden. Indien je interesse hebt om hier een bijdrage aan te leveren, laat het ons weten (info@drumcorpseurope.org), dan nemen we contact op.